Proiecte finalizate

•  Internaționalizare și cooperare pentru sprijinirea tinerilor în situații de risc. Proiectul este  finanţat din FONDUL PENTRU RELATII BILATERALE – Programului RO01 –Asistență Tehnică și Fondul Bilateral la Nivel Național – Măsura I: Sprijin pentru deplasări.Obiectivele proiectului sunt: Inițierea acțiunilor de internaționalizare și cooperare pentru sprijinirea tinerilor în situații de risc prin identificarea de parteneri din statele donatoare, în special din Norvegia; Dobândirea de modele de bune practici prin realizarea unei deplasări la o organizație din Norvegia; Încheierea de parteneriate pentru oportunitățile de proiect în colaborare pe domenii prioritare ale SEE. Perioada de derulare: septembrie – octombrie 2016. Pentru informatii suplimentare accesați: http://www.eeagrants.ro/fondul-national-bilateral-apeluri. Vezi comunicate: comunicat-ante-mobilitate-aves comunicat-post-mobilitate-aves

•  Premiile Asociației Aves. În perioada 16-26 martie 2015, a fost organizat un studiu in randul studenților de la Facultatea de Științe Economice pentru decernarea premiilor Asociației Aves profesorilor cu cele mai bune aprecieri din partea studenților. Vezi prezentare. Evenimentul a beneficiat și de cea de-a doua ediție la care a existat patru categorii de premii. Profesorul anului, profesorul comunicativ, profesorul inovativ și profesorul metodic.

• Îmbunătățirea capacității de publicare a cercetătorilor / cadrelor didactice din domeniul economic. Proiectul are la bază colaborarea dintre Asociația AVES si Facultatea de Științe Economice din Universitatea Valahia din Târgoviște în vederea editării revistelor științifice: Valahian Journal of Economic Studies (ISSN: 2067-9440) și Revue Valaque d’Etudes Economique (ISSN: 2067-9459). Perioada de derulare: 01.06.2014 – 31.05.2016

•  Încurajarea tinerilor cercetători prin participarea la sesiunea internațională de comunicări științifice studențești. Activitatea vizează implicarea membrilor Asociației AVES prin acordarea de premii sub formă de sponsorizare carte de specialitate, studenților premianți la sesiunea de comunicări organizată de Facultatea de Științe Economice din Universitatea Valahia din Târgoviște. La propunerea Asociației AVES, începând din acest an, va fi acordat anual Premiul Omagial Mariana Demean – în amintirea fostei noastre colege. Perioada de derulare: 01.05.2014 – 07.05.2014

• Încurajarea participării și sprijinirea desfășurării de manifestări științifice . Proiectul are la bază colaborarea dintre Asociația AVES si Facultatea de Științe Economice din Universitatea Valahia din Târgoviște în vederea organizării desfășurării simpozionului internațional Spații Europene - Convergente și Diversitate într-o lume globalizată din 17-18 octombrie 2014. Perioada de derulare: 01.06.2014 – 31.10.2014. Simpozionul a reunit peste 150 de participanți din opt țări: Albania, Algeria, Belgia, Bulgaria, Croația, Franța, Grecia, România. Pentru detalii suplimentare accesati site-ul Facultatii de Stiinte Economice